Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Yspeert

Nadat wij in 2016 al eens de website van Yspeert Advocaten mochten ontwerpen & bouwen, kregen wij in 2019 opnieuw de kans. Het resultaat werd een strakke, responsive Wordpress website met de benodigde technische snufjes om als verlengstuk van de praktijk te dienen.

bekijk website

Responsive WordPress website

Toewerken naar de beste oplossing, dat is wat een advocaat het liefste doet. Hoe mooi is het dan als de website precies aansluit bij die motivatie! Met deze volledig responsive WordPress website kom je op ieder scherm goed voor de dag.

 

Yspeert is een kantoor met moderne advocaten die nu een moderne website hebben.

Academie

Op Kennisdeling wordt belangrijker dan ooit in het tijdperk waar Google nog maar één klik van je verwijderd is. Bij Yspeert Advocaten zitten ze dan ook niet stil en wij mochten ze ondersteunen bij het digitaal in kaart brengen van hun academies, waar ze ondernemers & bestuurders nuttige informatie en handige tips geven!

Online Marketing

Naast het ontwerp & de technische realisatie van de website van Yspeert Advocaten, mogen we ze ook ondersteunen bij hun online marketing. Zo optimaliseren wij bijvoorbeeld de website voor maximale vindbaarheid, om zo niet alleen een mooie online uitstraling te presenteren maar deze ook bij de juiste bezoekers in beeld te brengen.

Mensen

Bij een advocatenkantoor is niks zo belangrijk als de mensen die je van dienst zijn. Je vertrouwd ze je persoonlijke situatie, bedrijf of nalatenschap toe. Daarom hebben wij bij Yspeert advocaten extra aandacht besteed aan de 'mensen' pagina, waar je in één overzicht alle mogelijke contactpersonen ziet met hun specialisatie én contactgegevens. Zo brengen we samen met Yspeert Advocaten de advocatuur wat dichterbij.