Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Zoeken & boeken

Voor van Maanen Vakantiehuizen hebben we een compleet online reserveringssysteem gerealiseerd. Om door een ringetje te halen.

Bekijken

De opdracht

“90% van de boekingen bij van Maanen Vakantiehuizen worden verricht door vrouwen”. Vanuit dit oogpunt is deze website met compleet reserveringssysteem opgezet. Met name door de felle roze kleur komt men snel vanuit iedere pagina naar het eenvoudige boekingsproces. Door leuke en speelse sfeerbeelden te plaatsen creëren we voor de daadwerkelijke vakantie al een unieke belevenis.

Vakantiehuis online reserveringssysteem

Slim filter

Het overzicht van chalets biedt een handig filter waarmee je je keuzes vereenvoudigd. Met hoeveel personen ben je en hoeveel honden neem je mee? Wil je misschien een grotere tuin? Met het slimme filter blijven de chalets over die geschikt zijn voor je persoonlijke situatie. Om alles extra duidelijk te maken gebruiken we passende en stijlvolle icoontjes voor bijvoorbeeld parkeren of wifi!

Favorieten

Heb je één of meerdere chalets gevonden maar kun je nog geen keuze maken? Markeer ze dan als favoriet zodat je nog eens rustig verder kunt kijken of juist om keuzes te elimineren. Door op het hondenpootje te klikken bij je favoriete chalet wordt het maken van een keuze makkelijker.

 

 

 

Online boeken met filter

Call to actions voor optimalie conversie

Conversie

Alle roze belangrijke knoppen brengen je verder bij het boeken. Door dit consistent toe te passen is het voor iedereen een eitje om te boeken. Dat is zeer goed voor de conversie van deze website.

Eenvoudig boeken

In 4 simpele stappen boek je je ideale vakantie. Je hoeft nooit te zoeken waar je heen moet, de weg naar het eind is altijd zichtbaar. Bovendien tonen we de meest belangrijke USP's nog samen met de betalingsmogelijkheden voor extra vertrouwen bij de bezoeker!

 

Online boekingssysteem

Bekijk website