Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Popken Metaal

Popken Metaal is opgericht in 1927 en bestaat dus al 90 jaar! Als nieuwe online partner hebben we de website mogen realiseren.

Bekijken

Professionaliteit ten top

Popken Metaal staat voor vakmanschap, maatwerk en persoonlijke service. Dit hebben we in nauwe samenwerking vertaald naar de website. 

 

"Elk goed eindproduct begint met een gedegen basis. De kwaliteit van elk onderdeel, hoe klein dan ook, is daarbij van essentieel belang". 

 

Het is een quote geschreven door Popken die perfect aansluit bij het ontwikkelen van deze website. 

 

Website metaalbouw

 

 

 

Website metaalbewerking

Content first design

Content first, het is ontzettend belangrijk. Voor we zijn begonnen met het design werd de structuur al duidelijk gemaakt. Op deze manier hebben we gerichter kunnen werken. Het design is dus aangepast op de inhoud i.p.v. andersom. Zo blijft Popken altijd verzekerd van een netjes uitziende website.

Content first webdesign

Picture perfect

De combinatie tussen stockphoto's en persoonlijke sfeerfoto's geven deze website internationale allure. Voeg daarbij de vele productfoto's die in één en dezelfde stijl zijn gemaakt en je hebt een perfect plaatje.

Responsive

We kunnen het niet genoeg benadrukken, maar een responsive website is en blijft een absolute must. Ook in 2017 zal deze trend niet veranderen.

 

Responsive webdesign 2017