Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

VPB & OKE fuseren

Al in 2009 mochten wij de website van de VPB verzorgen. En nu, in 2020, zij fuseren met de Ondernemers Kring Emmen, werden wij wederom ingevlogen voor een gaaf project. Wij mochten voor de nieuwe combinatie Ondernemend Emmen zowel het design als de realisatie voor onze rekening nemen, met een prachtige responsive website tot gevolg.

Wordpress

Voor Ondernemend Emmen bleek Wordpress de juiste oplossing om de website snel en toch beheerbaar te maken. Hiermee biedt de website ruimte voor aanpassingen in een later stadium, maar kan er ook gemakkelijk en snel een aanpassing worden gedaan aan de inhoud van de site zoals bijvoorbeeld de blog. Ook voeren wij voor Ondernemend Emmen het nodige onderhoud aan deze omgeving uit, om de website zo veilig en snel mogelijk in de lucht te houden.

Leden

Ondernemend Emmen draait om het samenbrengen van ondernemers en bestuurders, en daarom zijn de leden wellicht wel de belangrijkste schakel in de keten van deze organisatie. Daarom is er op de website een duidelijk overzicht te vinden van aangesloten te bedrijven die tevens kan worden doorzocht, of je nu op een mobiel apparaat of desktop kijkt. Je vindt hier contactgegevens van de diverse leden, maar ook een persoonlijk verhaal & enkele foto's.

Samenwerking opzoeken

Zo zochten wij voor de website realisatie voor Ondernemend Emmen de samenwerking met Hansman Fotografeert, tevens lid van Ondernemend Emmen. Hij wist op een prachtige manier de mensen achter Ondernemend Emmen te fotograferen en de website zo echt te laten spreken.

Agenda

Om de aankomende en afgelopen bijeenkomsten mooi in beeld te brengen is gekozen voor een 'tijdlijn' die zowel op mobiel als de PC de evenenten duidelijk zichtbaar weergeeft. Vanuit deze weergave heeft een (niet)lid inzicht in de bijeenkomsten die Ondernemend Emmen organiseert en waarom hij juist dáar bij moet zijn!