Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Mijn Landschaps ID

In opdracht van Gemeente Hardenberg een volledig nieuwe website gemaakt voor Mijn Landschap ID.

Bekijken

 

 

Het project

"Bewoners van de gemeente Hardenberg weten vaak niet wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot nieuwe (bouw)projecten in de buitengebieden van de gemeente. Welk soort concept is wel of niet toegestaan op een bepaald adres of gebied binnen de gemeente?

 

Logo Mijn Landschap ID

 

Dat vragen menig Hardenbergers zichzelf af. Toch is er vaak veel meer mogelijk dan de inwoners van de gemeente denken. Zoals bijvoorbeeld het starten van een Bed & Breakfast, het bouwen van zelfvoorzienende woningen of een ander uniek bouwproject.Om die reden heeft gemeente Hardenberg de opdracht gegeven om een interactief online platform te bouwen waarmee bewoners en potentieel nieuwe bewoners hun eigen buurt kunnen samenstellen.

 

Moodboard

 

Nieuwe concepten, ideeën maar ook adressen kunnen in het platform worden ingevoerd en op basis daarvan worden de mogelijkheden aangegeven voor dat specifieke adres, concept of idee.Mocht een adres of een idee geen gewenst resultaat opleveren, biedt het platform de mogelijkheid om een online moodboard te maken over het concept. Het moodboard wordt ingediend bij de gemeente en op basis daarvan kunnen de inwoners het gesprek met de gemeente aangaan over het concept. Het platform is gekoppeld aan diverse gemeentelijke informatiebronnen en geolocaties, zodat het systeem kan bepalen wat de mogelijkheden zijn per gebied.

 

Landschap ID - Gemeente Hardenberg

 

De informatie wordt helder en overzichtelijk gecombineerd en gepresenteerd om een prettige gebruikservaring te realiseren voor jong en oud. Met het platform worden de bewoners in staat gesteld om zelf invloed uit te oefenen op hun directe leefomgeving."