Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Loves Makelaardij

Snel de perfecte woning vinden die bij je past? Met de nieuwe website van Loves kan het!

Bekijken

Vinden en zoeken

Op de homepagina van Loves Makelaardij en onderaan op iedere andere pagina bestaat de mogelijkheid om meteen te zoeken op je gewenste woonplaats en budget. Onnodig zoeken wordt hiermee voorkomen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om naar het complete aanbod te gaan!

 

Woning zoeken

Vertrouwen & snelheid

Loves krijgt maar liefst een 8.9 van Funda. Dat is natuurlijk iets wat je móet tonen en dat wordt dan ook goed gedaan!

 

Overal worden enkele uitgelichte woningen getoond waardoor het navigeren nóg weer makkelijker wordt gemaakt. Zo wekt Loves Makelaardij dus vertrouwen en biedt het bezoekers mogelijkheden om snel de website door te zoeken!

Wesbite snelheid en vertrouwen

Filteropties

Leuke labels

Niet alleen leuk, maar ook erg handig! Zo kan er een label aan iedere woning worden "gehangen". Er zijn namelijk labels voor verkocht, in prijs verlaagd en nieuw. Ook zijn er nog speciale labels als slaapkamer en badkamer op begane grond. Zo helpt Loves je met je keuze!

 

Filter daarnaast eenvoudig op woonoppervlakte, perceeloppervlakte, plaats, prijs en het soort woonhuis. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van je potentiële nieuwe huis!

Direct contact

Bij iedere woning bestaat meteen de mogelijkheid om te reageren op het specifieke object. Geen onhandige en onduidelijke formulieren meer. Aleen het algemene contactformulier, en die is heel simpel!

Responsive

Ondanks de vele filters, zoekfuncties en meer is deze website ook op mobiel fantastisch te gebruiken!

 

Responsive makelaar website