Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Koenen-bouw

Koenen-bouw uit Emmen is voorzien van een nieuwe website door Webba. De website is gebouwd met als doel, laten zien wat koenen-bouw doet in zijn bedrijf. In de website ziet u zowel projecten die bezig zijn, maar ook de speciale interactieve 3D kaart. Tevens heeft de site meerdere functies zoals het zelf kunnen beheren van kavels. Ook heeft Koenen-bouw concepten voor als mensen naar inspiratie zoeken.

computer met de website erop

Wat hebben wij gedaan

plattegrond bouw

Samen met de klant hebben we er voor gekozen om de website te bouwen in Gatsby & React. Hierdoor is de website super snel. Om de website beheerbaar te maken en makkelijk in onderhoud hebben we gekozen om WordPress te gebruiken als CMS systeem. Door het gebruik van WordPress kan de content op de site op ieder moment van de dag aangepast worden. Zoals eerder beschreven zijn er veel functies in deze site gebouwd. Het beheren van de kavels moest zo makkelijk mogelijk zijn hierdoor hebben wij de mapbox geschreven. De mapbox laat realistische metingen zien. Dit maakt het beheren van kavels eenvoudig.

Luchtfoto's

Nog een feitje over de site is dat er luchtfoto's worden gemaakt. De luchtfoto's zijn zodanig getransformeerd dat ze perfect op de kaart liggen. Ieder punt op de foto komt overeen met een punt in de echte wereld. Ook doordat de foto's in 3D zijn ziet het er uit als een echte luchtfoto.