Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Interactief

Voor de Gemeente Hardenberg hebben wij "Bouw je eigen buurt" gerealiseerd! Dit interactieve platform is voor iedere inwoner te gebruiken.

Bekijken

Bouw je eigen buurt

Met Bouw je eigen buurt van de Gemeente Hardenberg hebben bewoners van de gemeente direct invloed op hun eigen omgeving. Door duidelijke icoontjes te slepen naar het interactieve kaartsysteem geef je aan wat je belangrijk vindt, of juist niet. Bouw je eigen buurt is dus een interactief platform waarmee je de toekomst van je omgeving kan beïnvloeden.

Iconen slepen

Iconen categorieën

Categorieën

Bouw je eigen buurt maakt gebruik van duidelijke categorieën met elk een eigen kleur. Zo wordt het zowel jong en oud eenvoudig gemaakt om hun eigen buurt te bouwen. Door een paar opvallende knoppen te plaatsen is het ook direct duidelijk hoe men de gebouwde buurt kan versturen naar de gemeente.

Keuzes

Elke categorie heeft maximaal 8 keuzes. Zo blijft het overzichtelijk en hebben inwoners geen last van keuzestress.

Slim

Bouw je eigen buurt zit vol kleine en slimme oplossingen. Zo krijg je direct een melding wanneer je een scherm gebruikt (zoals tablet of telefoon) die eigenlijk te klein zijn om optimaal gebruik te maken van Bouw je eigen buurt.

 

Melding browser te klein

Extra interactiviteit

Ook aan de creatievelingen is gedacht. Stel dat het door jou bedacht onderwerp niet bestaat als icoon. Dan is er de Idea Zone! Een vrij invulbaar veld met mogelijkheid om je idee te verduidelijken met foto's, bestanden etc.

Danger zone

Tot slot is er de Danger Zone, een speciaal gebied waarin inwoners iconen kunnen slepen met onderwerpen die ze liever niet in hun eigen buurt willen zien. Ben je tegen een windmolenpark of heb je liever minder snelwegen in de buurt? Sleep ze naar de Danger Zone.

 

Idea zone + Danger zone