Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Vraag & aanbod

Samen met de gemeente Emmen zijn verschillende ondernemers de website emmenhelpt.nl gestart. Deze website verzorgd in het samenbrengen van vraag en aanbod van bedrijven in Emmen. Denk hierbij aan hulp bij zorg, eten en drinken, vervoer, ondersteuning en meer. Het doel van deze website is de continuïteit waarborgen en elkaar waar mogelijk helpen in deze moeilijke tijd.

samenwerken loont.

Ondanks het thuiswerken heeft ons team deze website in recordtempo geproduceerd en gelanceerd. Samen met de afdeling economie van de Gemeente Emmen en Ondernemend Emmen zullen we de website beheren. Ook zullen we ervoor zorgen dat vraag en aanbod elkaar vinden onder het motto #samenwerkenloont.

Samen sta je sterk

Via de website van Emmenhelpt.nl hebben ondernemers & bestuurders zelf de mogelijkheid om een vraag naar een product of dienst te plaatsen, maar ook kunnen zij deze zelf aanbieden. Hiermee proberen we Herman met die éne bestelbus, te koppelen aan Guido die deze juist net nodig heeft om medicijnen te vervoeren naar het ziekenhuis. Door digitaal vraag en aanbod te inventariseren brengen we mensen samen & kunnen we gebruik maken van elkaars netwerk.