Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Intro

Voor de Emco Groep hebben we een zeer uitgebreide website gemaakt. In deze case staat het proces uitgelegd van de werkwijze.

Bekijk website

Voorbereiding

Aan de hand van de oude website is een complete wireframe gemaakt. Hierin zijn werkelijk alle elementen van de oude website in kaart gebracht.

 

Tijdens een creatieve en strategische sessie is het wireframe behandeld door het management van de Emco Groep en onze eigen Dirk en Arjan.

 

Op basis van de uitgebreide sessie is het wireframe opnieuw gemaakt. Samen met de aanvullende wensen van de Emco Groep is hiermee de fundering gelegd voor de nieuwe website. 

 

Proces in beeld

Ontwerp

Met een uitgebreide briefing en de leidende factor (het wireframe) is het ontwerp voor de website tot stand gekomen. Deze hebben we groot opgezet met veel witruimtes. Zo kan de bezoeker uitstekend navigeren naar waar hij of zij naar toe wil ongeacht de grote hoeveelheid content.

WordPress website

Na goedkeuring van het ontwerp is het omgezet naar een volledig functionerende WordPress website

Responsive WordPress website

Persoonlijk

Ondanks dat de EMCO-groep een grote organisatie is, is het geheel toch persoonlijk gehouden. Laagdrempelig en benaderbaar is de uitstraling van deze website.

Mobile Masterpiece

Ondanks de diepe navigatiestructuur is de weg op mobiel ook prima te vinden. Zo belandt de bezoeker nooit op een dood spoor.

 

WordPress website op maat