Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Apotheek de vrienschap

Apotheek de Vriendschap is door Webba voorzien van een volledig nieuwe website. Wij hebben gekozen om de website te bouwen in Gatsby & React en WordPress als CMS. Het doel van de website was om mensen online te kunnen informeren en te laten zien welke services Apotheek de Vriendschap te bieden heeft.

 

BEKIJK ONLINE

 

 

computer met de website erop

Gastby & React

gatsby

 


Gatsby is een generator voor statische sites die is gebouwd met React en wordt aangedreven door GraphQL. Het grootste voordeel van een statische website met Gatsby is de snelheid. Een snelle website is niet alleen fijn voor de bezoekers. De snelheid van een website heeft ook invloed op het aantal paginaweergaven en conversiepercentages. Ook zorgt een statische website voor een betere beveiliging, door er alleen statische bestanden geleverd worden kan er ook niet veel gehackt worden.

Over de website

Doordat deze site de techniek Gastby en React heeft, is dat een groot voordee. Door snelheid van de site blijven er meer klanten op de site en worden alle pagina's bekeken. Maar ook hebben ze deze website overzichtelijk gemaakt. Omdat er verschillende vestigingen zijn, is dat goed weergeven in de site; waar het ligt met de adresgegevens. Niet allen dat is goed aan deze site, alle functie die ze hebben wordt per functie beschreven en uitgelegd voor meer inzicht.