Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Website

Als trotse sponsor van de 4 Mijl van Emmen hebben we de nieuwe website gerealiseerd!

Bekijken

Urban sfeer

De 4 Mijl wil een urban sfeer creëren. Ze willen met een werelds gevoel naar buiten treden zodat het bij potentiële lopers iets teweeg brengt. Bovendien sluit dit naadloos aan met goede doel waarvoor gelopen wordt. Met deze volledig op maat gemaakte website is dat gelukt! 

Hardloop website

Website hardlopen

Goed uitgerust

De organisatie heeft ons volledig vrij gelaten in bepaalde keuzes wat het design betreft. Het design is tot stand gekomen door vanuit de hardloper te denken. Zo zijn alle runs direct zichtbaar, kun je je meteen inschrijven en is alle praktische informatie meteen voorhanden. Daarnaast is uitgebreid de ruimte gebruikt om het goede doel en de sponsoren uit te lichten. De complete website is van start tot finish goed uitgedacht!

 

 

 

Website hardloop evenement

 

 

Gevoel

De website is gericht op het overbrengen van alle juiste informatie. Uiteraard is het hoofddoel dat mensen zich gaan inschrijven voor één van de runs. Met grote duidelijke knoppen die verspreid worden over de gehele website is er altijd de mogelijkheid tot inschrijven.

Gerechtigheid 

De eerste en belangrijkste reden om mee te doen staat voorop; je loopt mee voor gerechtigheid, en wie wil dat uitgangspunt nou niet ondersteunen?

Wesbite hardloopevenement

Uitgebreid

Op de nieuwe site zijn o.a. foto's en video' te vinden van de voorgaande edities, parcours van de runs en praktische informatie. Dat alles zit verpakt in een strategisch ontwerp.

 

 

Website veel informatie

Meer dan hardlopen

De 4 Mijl van Emmen biedt naast het hardlopen nog tal van mogelijkheden en evenementen. Zo worden er wedstrijden gehouden met t-shirt designs en kunnen de DJ's onder ons de 4 Mijl tune creëren. Ook is na het hardlopen een compleet festival opgezet waar fantastische aftermovies van worden gemaakt. Kortom, de 4 Mijl van Emmen is een complete belevenis!

 

 

Website running