Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Huisstijl HOS

Je hebt olie en je wilt de stroom begeleiden, net als de stroom van je bedrijf. Hendriks Oilfield Services heeft dat op een perfecte wijze gerealiseerd.

Gestroomlijnde stijl

Olie moet gestroomlijnd lopen. Hendriks Oilfield Services (HOS) zorgt ervoor dat dat goed verloopt. Daarbij hoort een passende huisstijl en website. Deze gaan er voor zorgen dat alles binnen HOS vloeiend loopt. Er is gekozen voor een klassieke stijl, met een stoere twist. Zo is HOS uniek in haar tak van sport en onderscheiden ze zich van de standaard.

 Huisstijl ontwerp

Wat de klant zegt

"Wij hebben de samenwerking als zeer plezier ervaren. Deze gedreven mannen zijn bereid om nét dat stapje extra te zetten om tot een goed resultaat te komen. Tevens luisteren ze uitstekend naar de wensen van de klant en anticiperen ze hier weer op om dit naar een hoger level te krijgen"

Ranil Briek - Hendriks Oilfield Services

Huisstijl ontwikkeling

We zijn begonnen met het gewenste retro logo. Op basis daarvan hebben we bijpassend briefpapier en visitekaartjes geleverd. Om het af te maken is er een conversieverhogende website aan toegevoegd. Maar HOS is nog lang niet klaar want er staat nog veel meer in de planning!

Logo ontwerp

Website

De website van HOS is een product op zichzelf. De website is tweetalig en gericht op het aanvragen van offerte. Door een overzichtelijke en functionele productcatalogus heeft HOS meer offerte aanvragen dan ooit tevoren!

 

Website huisstijl

Naar website