Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Online Marketing bureau Emmen

Online Marketing bureau Emmen

Op zoek naar een Online marketing bureau in Emmen? Internetbureau Webba is al sinds 2008 actief op het gebied van internetmarketing en helpt websites en webshops om online succes te boeken.

 

Met ons team van online marketing specialisten analyseren we waar de kansen liggen en zorgen we voor online groei voor onze klanten. Zowel op het gebied van hoger scoren in Google, adverteren, conversie-optimalisatie en social media helpen we je graag en bieden we passende oplossingen. 

 

Je vindt ons in Emmen op Kapitein Nemostraat 20. Kom eens langs voor vrijblijvend advies

Ik kom langs

SEO - Zoekmachine-optimalisatie

Het is een van de meest gestelde vragen aan ons: “Kun je ervoor zorgen dat wij hoger scoren in Google?”

 

Het is wonderlijk hoe groot de invloed van Google is op het succes van een website/webshop. Het is essentieel om hoge posities in de zoekresultaten te hebben. Door jarenlange ervaring hierin kennen wij de juiste ingrediënten en weten dit zo toe te passen dat je positie zal stijgen. Niet door shady trucjes, maar door te zorgen voor relevante content en een goede gebruikerservaring. Wij zijn specialisten in lokale SEO zodat je extra goed gevonden wordt in Emmen in omstreken.

 

Lees meer over SEO in Emmen...

Vraag nu een gratis SEO Quickscan aan!  

Inclusief advies op maat.

 

 

gratis seo quickscan

SEA - Zoekmachine-adverteren

Je kunt ook betalen om in de zoekresultaten van Google te komen. Dat heet SEA. De advertenties worden getoond bij zoekwoorden die je zelf instelt en je betaalt een bedrag per klik op de advertentie. Het vordeel hiervan is dat je direct resultaat hebt en snel relevant verkeer op je website kan krijgen.

 

Veel bedrijven zetten dit kanaal echter verkeerd in zodat ze er alleen maar geld aan kwijt zijn. De reden hiervan is meestal een ongeorganiseerde campagnestructuur, verkeerde targeting en niet relevante zoektermen. 

Webba is Google Partner en Google gecertificeerd op het gebied van SEA. We zorgen voor optimaal rendement en optimaliseren de campagnes door middel van data zo dat er steeds meer succes behaald wordt.

 

Heb je een regionale doelgroep? Wij zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld alleen in Emmen/Drenthe gevonden wordt. Of een andere targeting natuurlijk. 

 

 

Social Media

Ook met Social Media helpen we je graag. Voor veel branches heeft social media een stijgende ROI. Facebook is het kanaal dat het meest volwassen is op dit moment, maar juist via instagram en linked-in stijgen de kansen. Waar social media eerder alleen geschikt was voor engagement, zien we nu ook een stijgende conversie uit de social kanalen.

 

Wij ontzorgen je geheel. Door onze pakketten inclusief contentcreatie, ontwerp en social reputatie management is je social media bij ons in goede handen. We werken met duidelijke doelen en zijn door middel van onze rapportages open over de resultaten. 

social media emmen

Conversie-optimalisatie

Een ander belangrijk onderdeel van online marketing is conversie-optimalisatie Doordat wij als internetbureau opereren is er meer dan genoeg technische kennis in huis om de website door middel van a/b testing en mousetracking keer op keer te optimaliseren. We onderzoeken waar bezoekers afhaken en wat juist goede triggers zijn voor bezoekers om een aankoop of aanvraag te doen.

In sommige gevallen is dit de eerste stap voor onze klanten. Je kunt namelijk wel door middel van andere kanalen bezoekers trekken naar je website, als ze niet doen wat jij wilt op je website, dan heb je er niet veel aan. Daarom nemen wij voor onze klanten nauwkeurig de website door om te zien of er in het aankoopproces geen conversiekillers zitten. 

 

In veel gevallen is het goedkoper om de conversie te verdubbelen dan om het aantal bezoekers te verdubbelen, terwijl dit nagenoeg hetzelfde resultaat geeft.

Wij denken mee

Online marketing houdt niet op bij deze vier kanalen. Afhankelijk van het bedrijf zien we ook kansen in e-mail marketing, affiliate marketing en display advertising. Een conbinatie tussen verschillende kanalen is goed mogelijk en bevelen we zelfs vaak aan omdat dit elkaar versterkt.

 

Bijvoorbeeld: meer relevante bezoekers d.m.v. SEA zorgt naast meer bestellingen/aanvragen ook voor meer kansen om emailadressen te verzamelen waar met een goede mailcampagne extra omzet uit kan komen. 

 

Een van onze sterkste punten is maatwerk. Wij denken mee met de behoeften van je bedrijf en onderzoeken de kansen voor de verschillende online marketing kanalen. Online marketing is meetbaar en data valt goed te analyseren. Op basis daarvan kunnen we inschatten waar het meeste rendement behaald wordt.