Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Webba neemt Muurstraat over

 

Gedeelde passie voor online marketing

Wat begon uit een gedeelde passie voor online marketing is uitgelopen op een langdurig samenwerkingsverband. Dit houdt in dat het bedrijf van Joran-Lars, Muurstraat, en haar klanten per ommegaande worden overgenomen door Webba.


Met ingang van oktober zullen de activiteiten van Muurstraat worden voortgezet door Webba. Joran-Lars Busscher treedt per 1 oktober officieel in dienst bij Webba als specialist op het gebied van online vindbaarheid, advertentiecampagnes en online marketing (beter bekend als SEO tijger).

 

 

 

“SEO is zoveel meer dan alleen technisch en uitvoerend. SEO is analyseren, anticiperen, maar ook creatieve content creatie. De ideale situatie is wanneer een persoon de strategische kant op zich neemt en de andere persoon de uitvoerende, creatieve kant. Ik denk dat ik deze balans nu samen met Lizz heb gevonden. Ik kijk uit naar de resultaten van onze samenwerking.”

 

Edwin en Joran-Lars

SAMENWERKING MET LIZZ

Joran-Lars zal gaan samenwerken met Lizz om de afdeling online marketing naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen zij niet alleen nieuwe klanten, maar ook huidige klanten nog beter van dienst zijn.

 

De komende weken zullen Joran-Lars en Lizz bij bestaande en nieuwe klanten langskomen om deze samenwerking toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Heb je direct een vraag? Stel hem aan Joran-Lars via de telefoon of WhatsApp (0591-714699)

 

Met vriendelijke groet,

 

Joran-Lars Busscher – Muurstraat
& Edwin Gels – Webba