Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Hensens wordt...

Het verhaal

In februari 2018 slaan Webba en Hensens Web-Building de handen ineen. Hensens Web-Building was voorheen gevestigd in Musselkanaal. Hensens Web-Building is een all-round internetbureau met kennis op gebied van systeembeheer, webdevelopment, frontend development en diverse specialisaties binnen ons vakgebied zoals Magento, Wordpress en WooCommerce.


Na jarenlange prettige en vruchtbare samenwerking hebben wij besloten om samen onder één dak verder te gaan. Hensens Web-Building is dus voortaan Webba! De vestigingslocatie van Hensens Web-Building in Musselkanaal is inmiddels opgeheven en eigenaar Kor Hensens voegt zich bij het Webba team op het Webba hoofdkwartier in Emmen.


Voor bestaande klanten en relaties van Hensens Web-Building verandert er vrij weinig. Kor blijft het aanspreekpunt en contactpersoon van de bestaande klanten van Hensens Web-Building. Bovendien kunnen de bestaande klanten nu een beroep doen op een groter team, die tezamen meer kennis en kunde hebben dan beide bedrijven op zichzelf konden bieden.

 

De samenvoeging is een win-win-win situatie voor zowel Webba, Hensens Web-Building en onze gezamenlijke klanten. Wij verheugen ons op toekomstige projecten die we nu nog beter kunnen realiseren!

 

Stefan en Kor

v.l.n.r. Stefan Kuhl (eigenaar Webba) en Kor Hensens (voorheen eigenaar Hensens Web-building).

Vraag & antwoord

 

Waarom Webba?

Wij hebben al jarenlang een vruchtbare samenwerking. Webba is sterk op het gebied van design, techniek en online marketing. Dit, samen met de kennis die ik inbreng bij Webba, zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het Webba team bestaat uit 18 specialisten.


Wat gebeurt er met mijn website en e-mail?

Je website en e-mail wordt voortaan gehost via Webba en partner Spothost. Hier merk je echter niets van. Webba heeft ruime ervaring in webhosting, domeinregistraties en serveroplossingen. Je hebt dus één aanspreekpunt voor al je internetzaken. Samen hebben we alles in huis om jouw website te voorzien van een goede fundering en de hoogst mogelijke up-time.


Ik heb technische problemen of storingen. Waar kan ik terecht?

Heb je problemen met je E-mail? Ontdek je een probleem op je website of op serverniveau? Misschien is sprake van een ander technisch probleem? Bij technische problemen en storingen kun je terecht bij mij of één van mijn collega's via het algemene telefoonnummer van Webba - 0591 71 46 99. Wij helpen je graag!


Wie is nu mijn contactpersoon?

Kor Hensens (kor@webba.nl) blijft je contactpersoon en is nog steeds op het oude vertrouwde nummer te bereiken: 0599 221154. Is Kor niet bereikbaar dan helpt 1 van de 18 medewerkers jou graag.


 

Maak kennis met mijn collega's

Webbouwers met een grote liefde voor techniek. Maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en mobiele oplossingen. En als we dan toch bezig zijn: we houden even veel van heldere afspraken, concrete doelen en verrassende resultaten.

  • Bas Horsman financial controller
  • Edwin Gels Managing partner
  • Joran-Lars Busscher Projecten & Sales
  • Max Klumper Front-end developer
  • Ronnie Karstenberg Technisch manager
  • Stefan Kuhl Lead UI/UX design
  • Thijs de Jonge Front-end developer
  • Willem-Aart van Dorpen Lead developer