Webdesign Emmen | Webba website nodig?0591 71 46 99

Groeispurt is Webba

Het verhaal

Geachte relatie,

Begin van dit jaar is Groeispurt B.V. opgegaan / gefuseerd met de Rosted Groep. De Rosted Groep bestaat uit enkele ICT, Hosting en Webdevelopment bedrijven en heeft ca. 14 medewerkers in dienst, waaronder Webba.

Een hiermee samenhangende wijziging was dat Arjen van Dieren zich is gaan richten op 2 grote accounts en dat de dagelijkse leiding van Groeispurt door Edwin Gels van Webba is opgepakt.

We beseffen dat de start van deze nieuwe fase soms wat hectisch en onoverzichtelijk voor onze klanten was. Een laatste verbetering in deze samenvoeging is de naamswijziging van Groeispurt naar Webba. Door onder één gezamenlijke naam te werken kunnen we ons  projectmanagement en procedures nog beter op u als klant afstemmen.


We danken al onze relaties die ons voorzagen van feedback waardoor we deze wijzigingen goed hebben kunnen aansturen.

Een andere wijziging is dat Arjen zijn operationele activiteiten bij Groeispurt de afgelopen maanden langzaam heeft afgebouwd. Hij gaat zijn carrière elders voortzetten. Wel blijft hij in 2016 nog als adviseur betrokken bij Webba om verdere kennis over te dragen en te begeleidend waar nodig.


Naast onze vestiging in Emmen, zal ook het kantoor in Zwolle blijven bestaan, om op die manier u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te blijven zijn.

 


Vragen naar aanleiding van dit bericht, Neem dan gerust contact op.

edwin@webba.nl of bel: 038 - 76 76 200


 

Edwin & Arjen - Webba internet

Vraag & antwoord

 

Wat gaat er voor mij als Groeispurt klant veranderen?

De werkwijze blijft hetzelfde, door de groei waren wij genoodzaakt te kiezen voor een ervaren partij met extra capaciteit en meerdere specialisten. Uw website en eventueel beheersysteem blijft functioneren en wij blijven hierop ondersteuning bieden.


Waarom Webba?

Door beide bedrijven samen te voegen onder één naam, is herkenbaarder met wie u zaken doet. Webba bestaat sinds 2008 en heeft een goede naam opgebouwd op het gebied van website en webwinkel ontwikkeling. Het Webba team bestaat uit 15 specialisten.


Ik heb lopende afspraken, en nu?

Alle lopende afspraken blijven gelden, evenals uitgebrachte offertes. Het enige verschil is dat dit nu onder de naam Webba verder wordt afgehandeld. Inhoudelijk zal er niets veranderen.


Kantoor Zwolle?

Door de overname van Groeispurt en de integratie naar Webba, heeft Webba de beschikking over een tweetal vestigingen in Emmen en Zwolle. Op deze manier kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn in de voor ons twee focusregio's.


Verbetering in hosting

Webba heeft ruime ervaring in hosting, domeinnamen en serveroplossingen. U heeft dus als klant één aanspreekpunt voor al uw internetzaken. Wij hebben alles in huis om uw website de allersnelste ondergrond te geven en storingsvrij te houden.


Wie is nu mijn contactpersoon?

Edwin (edwin@webba.nl) neemt de taken van Arjen zijn klanten over als eerste aanspreekpunt.


 

MAAK KENNIS MET DE SPECIALISTEN

Webbouwers met een grote liefde voor techniek. Maar ook voor gebruiksvriendelijkheid en mobiele oplossingen. En als we dan toch bezig zijn: we houden even veel van heldere afspraken, concrete doelen en verrassende resultaten.

 

Pijl

  • Arjan Groeneveld Fullstack Developer
  • Bas Horsman financial controller
  • Edwin Gels Managing partner
  • Frank Meijer Front-end developer
  • Manuel Weidijk Webdeveloper
  • Melvin Brandjes UI Designer
  • Nemo Strengman Technisch manager
  • Ronnie Karstenberg Manager infrastructuur en hosting
  • Thijs Dekker Fullstack Developer