Webba trotse partner Gouden Pijl 2019

9 juli 2019

Terwijl de Tour nog maar enkele etappes onderweg is, wordt er in Emmen al hard gewerkt aan de voorbereidingen van de Gouden Pijl. Op 4 augustus worden de helden uit de Tour de France ontvangen in het centrum van Emmen. Webba heeft als trotse partner de nieuwe website mogen verzorgen.

Festival De Gouden Pijl

De Gouden Pijl gaat vanaf dit jaar verder als Festival De Gouden Pijl. Deze ‘nieuwe’, vrolijke benaming ging gepaard met een nieuwe huisstijl en website. De uitwerking van het concept en nieuwe logo komt van 1609bold uit Zuidlaren. De combinatie van een functioneel, strak ontwerp met vrolijke kleuren is speciaal gemaakt voor de nieuwe identiteit van Festival De Gouden Pijl. Ter promotie van de lancering en in het kader van “sport” en “feest” hebben wij de volgende promovideo laten maken.

Fietsen, feest en muziek

Festival De Gouden Pijl is een gratis evenement in het centrum van Emmen. Een feest waar je als inwoner van Emmen je vrienden en oude bekenden ontmoet, waar ondernemers hun netwerk vergroten en waar je als liefhebber zelf mee kunt rijden in de toertocht. Iedereen komt samen om te genieten van de gezelligheid.
Festival De Gouden Pijl vindt plaats op zondag 4 augustus. Laat je verrassen door een spectaculair evenement voor jong en oud!
Bekijk de flitsende nieuwe website op www.goudenpijl.nl.
 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.