Webba neemt hosting PuurIDee over

21 januari 2019

Webba heeft per 1 januari 2019 jl. de hosting van PuurIDee overgenomen. Het fullservice communicatiebureau uit Stadskanaal maakt hierbij de bewuste keuze om betere kwaliteit te kunnen leveren in een snel veranderende markt.
“Wij zijn altijd op zoek naar verbetering. In een snel veranderende markt willen we kiezen voor expertise en focus. Dit vraagt om een juiste oplossing voor onze klanten met een website. Webba is gespecialiseerd in hosting van websites en kan fulltime service en support bieden. Door de hosting door Webba te laten verzorgen, krijgen onze klanten een nog betere kwaliteit en service” aldus Bastiaan Amsing, eigenaar PuurIDee. De samenwerking zorgt ervoor dat de medewerkers van PuurIDee zich kunnen focussen op waar zij echt goed in zijn, namelijk volledig meedenken op het gebied van strategie, design en communicatiemanagement.

“Wij zijn altijd op zoek naar verbetering. In een snel veranderende markt willen we kiezen voor expertise en focus. Dit vraagt om een juiste oplossing voor onze klanten met een website”.

PuurIDee en Webba hostingv.l.n.r.: Kirstin Smid (PuurIDee), Edwin Gels (Webba), Stefan Kuhl (Webba), Bastiaan Amsing (PuurIDee) en Ronnie Karstenberg (Webba)

Met de overname breidt Webba haar klantenbestand verder uit. “De laatste jaren laten we zien dat we naast het ontwikkelen van websites en webshops, hosting op maat kunnen leveren. Hierbij hebben wij een uitstekend support team die dag en nacht klaar staat om onze klanten te helpen. Het uitbreiden van ons klanten bestand maakt het mogelijk om de hosting nog verder te ontwikkelen” aldus Edwin Gels, die uitkijkt om met de nieuwe klanten aan de slag te gaan.
Met de overname zal Webba alle hostinggerelateerde diensten (zoals domeinregistraties, hostingpakketten en e-mailhosting) van PuurIDee overnemen. Webba is daarmee het aanspreekpunt voor alle technische vragen rondom hostinggerelateerde zaken.

Verandert er iets voor mij als PuurIDee klant? 

Onze hosting wordt goed beveiligd en onze specialisten monitoren dit 24/7. Bovendien hebben wij een team van specialisten die altijd voor jou klaar staat om technische vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je gebruik maken van ons storingsnummer, waarbij je (afhankelijk van je supportpakket) buiten kantoortijden hulp kunt krijgen. Bij vragen kun je contact opnemen met support:

Ga ik iets merken van deze wijziging?

De servers waarop dit moment de PuurIDee diensten draaien, zullen op termijn worden gemigreerd naar Webba. Normaliter gaat dit realtime en zul je hier niets van merken, mochten wij van te voren problemen verwachten dan zullen wij contact met jou opnemen.

Vragen of onduidelijkheden?

Mocht je vragen hebben na het lezen van deze update? Dan kunt u contact opnemen met onze supportafdeling. Zij helpen je graag.
 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.