Social Ads training

Social Ads training

Social Ads training voor iedereen die aan de slag wil of al bezig is met social media. In de loop van de jaren zijn social media kanalen steeds belangrijkere communicatiekanalen geworden. Door te adverteren via social media kan je de juiste doelgroep op het juiste moment bereiken. Het adverteren op de juiste social media kanalen kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

 

Voor het adverteren via social media heb je de nodige kennis nodig. Wil jij beginnen met het adverteren via social media of meer resultaat uit je lopende campagnes halen? Dan komt Webba met de oplossing voor zowel beginners als meer ervaren adverteerders. Onze specialisten verzorgen voor allerlei niveaus een training op maat. Na deze training ben je in staat te beginnen met het adverteren via social media of meer resultaat uit je lopende campagnes te halen.

 

Neem contact met ons op
Heb je vragen over onze Social Ads training? Of wil je social media ads training combineren met één van onze andere trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en om je verder te helpen.

Meld je aan

Inhoud Social Ads training

De trainingen vanuit Webba worden aangepast op kennisniveau en de leerdoelen vanuit het bedrijf. Uiteraard hebben wij hoofdlijnen opgesteld en diverse onderwerpen die de kern zullen bepalen van de training. De verschillende onderwerpen tref je hieronder:

  • Mogelijkheden Social Ads
  • Bepalen doelstellingen
  • Selecteren van de doelgroep
  • Campagne instellingen
  • Advertentie formaten
  • Inrichten advertentieaccount
  • Conversies meten
  • Resultaten analyseren en optimaliseren
Meld je aan

Opzet van de Social Ads training

 

De trainingen die Webba aanbiedt staan voor maatwerk en kwaliteit. Door onze professionele aanpak zorgen wij dat jij het maximale uit de trainingen haalt. Lees hieronder wat onze Social Ads training inhoudt en wat het je kan opleveren.

 

Social Ads training op maat
De trainingen die wij aanbieden zijn één-op-één die worden gegeven door een ervaring online marketeer. Hierdoor kunnen wij de trainingen afstemmen op de leerdoelen van jouw als cursist en je bedrijf. Het is natuurlijk mogelijk om als bedrijf met meer personen aan te schuiven bij onze trainingen.

 

Eerste intake
Voorafgaand aan onze training hebben wij een eerste intake die telefonisch plaats zal vinden. Hierin zullen wij de leerdoelen en behoeftes bespreken van jouw als cursist. Ook zullen wij ons verdiepen in het bedrijf en de website van de cursist, op deze manier kunnen wij de training zo goed mogelijk voorbereiden

 

Tijd en locatie
De Google Ads training zal plaats vinden bij ons op kantoor in Hoogeveen of op locatie van de cursist. Het Webba kantoor is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (station Hoogeveen ligt op 10min loopafstand). De training zal beginnen om 09:30 en is afgelopen om 13:30. Wanneer de training bij ons op kantoor plaatsvindt is een lunch inbegrepen.

 

Na de training
Wanneer je na de training nog met vragen zit bieden wij gratis tot 30 dagen support aan. In deze 30 dagen kun jij bij ons terecht met al je vragen en eventueel ideeën. Wij zijn dan op kantooruren telefonisch te bereiken.

 

Tarieven
De kosten voor de Google Ads training bedragen €350 exclusief BTW. Voor eventuele extra cursisten rekenen we een toeslag van €50 per cursist.

 

Certificaat van deelname
Na de Google Ads training ontvang je van Webba een digitaal certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven uit de naam van Webba BV en is tevens je bewijs van deelname aan de training.

 

Google Ads certificering
Naast het certificaat van deelname is er ook de mogelijkheid om een officieel certificaat vanuit Google te behalen. Binnen ons programma wordt er een zelfstudie afgewisseld met een praktische training. Na het afronden van het examen ontvang je een digitaal certificaat uit naam van Google. Informeer naar de mogelijkheden bij het aanvragen van een offerte.

“Adverteren op social media ”