SEO CHECKLIST 2016

Speciaal voor jou heb ik onze SEO checklist 2016 opgezet.

SEO is een breed begrip, maar wordt eigenlijk steeds eenvoudiger gemaakt door Google. Allerlei trucjes uithalen om hoog te scoren in Google werkt al lang niet meer. Het is zelfs zo dat Google dit ook nog eens bestraft met een daling van jouw ranking.

SEO TOOLS

ZOEKWOORDEN

Met Google zoekwoordenplanner krijg je snel inzicht of jouw zoekwoorden interessant zijn en hoe het zit met de concurrentie van dit zoekwoord. Soms kun je je nog beter focussen op synoniemen, waarvan het zoekwoord minder populair is, maar de concurrentie lager. Een hoge concurrentie is soms niet te verslaan. Leg je hier dan ook bij neer. Daarnaast kun je je focus zoekwoord ook uitbreiden met 2 woorden, waardoor je zoekwoord specifieker wordt en je hierdoor meer kans van slagen hebt.

TEKSTEN

META DESCRIPTION

QUICKTIPS

PAGINA’S

AANVULLENDE TIPS

SNELHEID & OPTIMALISATIE

HOE DENKT GOOGLE

Google wil haar bezoekers de beste resultaten adviseren. Google kan al snel zien of jouw pagina met het gezochte zoekwoord ook interessant is. Verlaten veel bezoekers jouw pagina snel, dan is dit al een signaal dat de informatie voor deze bezoekers niet interessant is. Onze focus ligt dan ook op kwaliteit. Als de kwaliteit van een pagina goed is, zal dit ook zorgen voor een betere conversie. Wat je doel ook is. We hopen dat je met onze SEO Checklist 2016 hoger gaat scoren in Google!

Deze blog is geschreven door

Online adviseur bij Webba