Online vooruit tijdens corona

23 maart 2020

De gevolgen van de corona crisis zijn verstrekkend. Veel bedrijven moeten dicht, kinderen kunnen niet naar school en veel mensen zitten in quarantaine. Wij proberen in deze moeilijke tijden ook een steentje bij te dragen. Daarom werken we samen met partners zoals Ondernemend Emmen en Brownies per Post aan verschillende acties.

Emmenhelpt.nl

Samen met de gemeente Emmen zijn verschillende ondernemers de website emmenhelpt.nl gestart. Deze website verzorgd in het samenbrengen van vraag en aanbod van bedrijven in Emmen. Denk hierbij aan hulp bij zorg, eten en drinken, vervoer, ondersteuning en meer. Het doel van deze website is de continuïteit waarborgen en elkaar waar mogelijk helpen in deze moeilijke tijd.
Ondanks het thuiswerken heeft ons team deze website in recordtempo geproduceerd en gelanceerd. Samen met de afdeling economie van de Gemeente Emmen en Ondernemend Emmen zullen we de website beheren. Ook zullen we ervoor zorgen dat vraag en aanbod elkaar vinden onder het motto #samenwerkenloont.

Brownies per Post

Veel ouderen en zieken zitten momenteel in quarantaine. Dit houdt in dat ze geen bezoek mogen ontvangen en de deur niet uit mogen gaan. Dit zorgt natuurlijk voor eenzaamheid. Om deze eenzaamheid te bestrijden mogen we namens Brownies per Post de kortingscode “webba” aanbieden. Hiermee krijg je €2,50 korting op een bestelling bij browniesperpost.nl.

Webba kleurplaten wedstrijd

De scholen zijn dicht. Dit houdt in dat veel kinderen thuiszitten. Doordat veel ouders ook nog eens thuiswerken, kan dit best een uitdaging zijn. Daarom houden wij een Webba kleurplaten wedstrijd. Download en print de tekening op webba.nl/kleurplaat.pdf. Stuur vervolgens een foto van de creatie naar tekening@webba.nl. De mooiste tekeningen winnen een leuk prijsje. Winnaars worden op 3 april bekend gemaakt.
 
Foto: Emmen Maakt Het Mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.