In samenwerking met dotsolutions, Ikbendrentsondernemer.nl, Kennispoort Regio Zwolle, en Topcentrum E-commerce presenteert Webba het exclusieve programma Stairs2Trade voor (Drentse) ondernemers met internationale ambities.

Met dit programma leren ambitieuze ondernemers in 4 bijeenkomsten alles over online strategie om een internationale markt te veroveren.

De wereld veroveren met e-commerce

Door middel van gezamenlijke bijeenkomsten en individuele coaching worden (Drentse) ondernemers begeleid in het veroveren van de internationale markt. Thema’s die aan bod komen zijn:

Internationale website / webshop
Website als marketing tool
Resultaten van Google Ads campagnes
Keuze van doelgroepen B2B en/of B2C
Gebruik van internationale verkoopplatforms

De bijeenkomsten vinden plaats in november, december en januari. Een overzicht van de bijeenkomsten en thema’s wordt hieronder weergegeven.

Gratis deelname voor Drentse ondernemers

Stairs2trade is ontwikkeld voor ambitieuze (Drentse) ondernemers met midden- en kleinbedrijven en internationale groeiambities. Het programma, met een waarde van 1500 euro (ex. Btw), kan met hulp van de samenwerkende partijen kosteloos worden aangeboden.

De coaches

De bijeenkomsten en individuele begeleiding worden verzorgd door coaches Jan Leissenaar, Han Smidt en Edwin Gels.


Jan Leijssenaar
dotsolutions

Edwin Gels
Webba

Vragen of aanmelden

Ben jij ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en heb je internationale ambities? Aanmelden kan bij Han Smidt (International business coach) via onderstaande knop of lees hier meer over het programma Stairs2Trade.

Aanmelden

Initiatiefnemers

Deze blog is geschreven door

Marketing - en Communicatie medewerker bij Webba