De 4 mijl van Webba

3 april 2017

Het is de dag na de 4 Mijl van Emmen. Met bijna 4.000 hardlopers in een bomvol Emmen is de 2e editie ontzettend goed verlopen. Onze eigen hardlopers kampen slechts met gezonde spierpijn. ”Gelukkig hebben we een zittend beroep…”.

Trotse sponsor van 4 mijl van Emmen

Voor ons is het succesvol verlopen van dit evenement extra mooi omdat we zo nauw betrokken zijn met de organisatoren, Dennis Blaak en Richard Klein. Het was fantastisch om te zien hoe ze elkaar opzochten nadat de eerste renner de finish passeerde. Wij zijn als trotse sponsor natuurlijk maar een klein onderdeel van de 4 Mijl van Emmen, toch voelt het ook een beetje als ons eigen kindje. Gelukkig vallen we na deze dag niet in een zwart gat. De heren zijn namelijk al druk bezig met de volgende evenementen!
 

Mooie dag

Het was een bijzonder mooie dag om 6.4 kilometer af te leggen. Onze 9 fanatieke lopers hebben dit dan ook allen gedaan en hebben stuk voor stuk een mooie tijd neer gezet. De dag werd geheel in stijl afgesloten. Een delegatie van Webba heeft namelijk culinair genoten bij Hotel ten Cate. Ook dit hebben de heren uitstekend geregeld. Eigenlijk is alles van begin tot eind uitgedacht door de heren, wij hebben ze niet op een foutje kunnen betrappen.
 
4 mijl van Emmen 2017 - 1

Bedankt!

Wij willen de organisatie middels deze weg nogmaals bedanken voor een geslaagde dag, van begin tot eind. Uiteraard lopen we volgend jaar gewoon weer mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.